USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Львові знайшли склад крадених запчастин до винищувачів МіГ

16 Грудня 2022 12:16
Правоохоронці виявили на ринку у Львові склад із краденими з оборонного підприємства запчастинами до винищувачів МіГ, аналогічний склад знайдено і в іншому регіоні.

Про це інформують пресслужба Львівської обласної прокуратури та пресслужба Офісу генерального прокурора.

Як повідомили у прокуратурі, під час обшуків у торгівельному павільйоні на одному із ринків Львова правоохоронці виявили склад з понад 18 тисячами запчастин до військової авіатехніки, зокрема літаків МіГ.

Крім того, на території іншої області виявлено понад 40 тисяч аналогічних запчастин, технічну документацію, телефони та інші речові докази по справі. Йдеться про давачі та інші комплектуючі, призначені для військової авіатехніки.

За даними слідства, комплектуючі деталі до військової авіатехніки викрали з оборонного підприємства. За попередніми оцінками, вартість вилученого складає понад 250 млн грн.

Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом зберігання матеріальних цінностей, завідомо одержаних кримінально протиправним шляхом (ч. 1 ст. 198 КК України).

Слідчі намагаються встановити осіб, причетних до крадіжки. Вилучені запчастини намагатимуться якнайшвидше передати ЗСУ. Наголошується, що вони є дефіцитними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Збройний барон Показати IP 16 Грудня 2022 12:43
От би ще найшли склад крадених винищувачів чи балістичних ракет.
АКМ Показати IP 16 Грудня 2022 14:29
Чому в воєнний час не введено розстріл для таких і інших мразот (коригувальників вогню, зрадників, мародерів, розкрадачів воєнного обладнання)???
Клава Показати IP 17 Грудня 2022 05:54
дивує антипатріотизмом столиця Галичини.. за подібне гримів негативом і бронетанковий завод..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus