USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.96 40.20
  • PLN 9.95 10.15

У Литві протестували проти COVID-паспортів: сталися сутички з поліцією

11 Серпня 2021 11:33
Масштабні протести проти COVID-паспортів відбулися у Литві. Кількох осіб затримали.

Про це розповіли у ТСН.

Протестувальників обурило рішення уряду запровадити коронавірусні сертифікати для входу у кафе, магазини та громадський транспорт.

Акцію влаштували навпроти парламенту. Участь у мітингу взяли близько п'яти тисяч людей. У руках мітингувальники тримали прапори, запалювали фаєри, а деякі мали зірки, схожі на ті, що під час нацистстької окупації носили євреї.

Тим часом влада Вільнюса із середини вересня планує ще й обмежити право на безкоштовне лікування для тих, хто інфікувався COVID й не отримав щеплення. Активісти погрожували тим, що не будуть дотримуватися таких правил, якщо ці обмеження запровадять. Вже надвечір акція переросла у сутички із поліцією. Правоохоронці затримали кількох осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus