USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Маневицькому районі створять дві опорні школи

12 Липня 2017 13:39
Два опорні загальноосвітні навчальні заклади створять у Маневицькому районі. Таке рішення прийняли депутати на позачерговому засіданні районної ради, інформує Район.Маневичі.

У планах є створення двох опорних шкіл – Троянівської та Цмінівської.

Опорні школи - це нова система освіти, яка запроваджується в маленьких містечках та селищах для покращення якості освіти. У таких навчальних закладах має бути досвідчений директор та кваліфікований педагогічний колектив. Опорні школи створюються для забезпечення умов рівного доступу до якісної освіти, підвищення якості освіти, ефективного використання наявних ресурсів.

Після створення таких навчальних закладів для учнів та вчителів буде організоване довезення до базових шкіл.

Згідно з рішенням райради, передбачається створення філій «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Цміни» Маневицького району Волинської області в селах Велика Ведмежка, Козлиничі, Хряськ, Нові Підцаревичі.

А також філії «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Троянівка» у селах Нова Руда, Бережниця, Черськ, Майдан, Градиськ.

Як повідомлялося, Суходільська загальноосвітня школа перемогла у конкурсі на опорну школу у Володимир-Волинському районі.

Понад 1800 учнів навчатимуться в новостворених опорних школах, водночас десятки шкіл у селах області закриють або реорганізують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus