USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Маріуполі розбирають барикади, але збільшують загони самооборони

16 Травня 2014 17:26
Центр Маріуполя активно прибирають від барикад та сміття. До роботи долучились місцева міліція, шахтарі та металурги. Укріплення прибирають за допомогою важкої техніки, інформує ТСН.

Днями губернатор Донецької області Сергій Тарута повідомив, що до вихідних планують прибрати барикади і "всі ознаки" подій, що там відбувалися.

Також очільник ОДА закликав припинити АТО у місті і вивести військових, адже мешканці міста готові самі його боронити.

Наразі добровольцями до патрульних загонів записались близько тисячі осіб та ще 20 тисяч виявили бажання записатись до самооборони міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
несвідома Показати IP 16 Травня 2014 17:38
а що тара-туту хтось зврочив і він перейшов на бік населення?)) це якась фантастика!
Дончанин до несвідома Показати IP 16 Травня 2014 19:04
Его выперли с самого начала. Поначалу он с перепугу уперся в Швейцарию, а теперь "представляет" Донбасс в Киеве. Понятно, как нужно оценивать все его заявления? PS. Практически в таком же положении находится и Ахметов.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus