USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У Маріїнському палаці волинянці вручили орден

4 Березня 2016 14:01
Волинянку Світлану Шмід відзначили «Орденом Королеви Анни «Честь Вітчизни» на срібній зірці.

Благодійний фонд «Волинь-2014» вітає учасника діяльності Фонду директора Луцького комбінату шкільного та студентського харчування Світлану Шмід з відзначенням її вищою суспільною нагородою України «Орденом Королеви Анни «Честь Вітчизни» на срібній зірці з врученням відповідного ордену з посвідченням та іменним дипломом.

Про це повідомили у прес-службі Фонду.

Світлану Шмід відзначили рішенням Президії Асамблеї ділових кіл та Науково-експертної Ради Програми «Лідери ХХІ століття» за щоденну високопрофесійну кропітку працю, високу національну гідність і сумлінне служіння Україні.

Офіційна церемонія нагородження відбулася в Державній резиденції – Малому Маріїнському Палаці під час Урочистого засідання ділової громадськості України. Процедура відбулась відповідно до найвищого церемоніального протоколу – під Державним прапором України з почестями військової почесної варти.

«Орденом Королеви Анни «Честь Вітчизни» на срібній зірці заснований на честь князівни Анни Ярославівни – дочки великого князя Київського Ярослава Мудрого з метою відзначення видатних жінок сучасної України і вручається за визначні заслуги в державній, виробничій, громадській, науковій, освітянській, культурній, благодійницькій та інших сферах суспільної діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 4 Березня 2016 14:38
Що зробила Світлана Шмід? Вона благодійно за власні гроші годує студентів і школярів?
Школярі Показати IP 4 Березня 2016 15:33
Питання не в їжі, невже тільки продуктами міряється внесок людини у події на Сході, на Волині щодо дітей різних категорій??? Щоб ставити такі питання про особу хоч краплину треба знати...
Анонім до Школярі Показати IP 4 Березня 2016 17:07
В тексті написано - за щоденну кропітку високопрофесійну працю. Так її нагородили за працю чи за благодійність? Благодійність - це коли взяла свою зарплату і віддала комусь на ліки чи нагодувала когось за СВОЇ гроші. А коли ходиш на роботу і отримуєш зарплату, і годуєш за чужі гроші, то це не благодійність , а виконання своїх обов"язків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus