USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Мексиці стався потужний землетрус

17 Лютого 2018 09:29
На півдні та в центрі Мексики зафіксовано землетрус магнітудою 7,2, передає Європейський середземноморський сейсмологічний центр.

Епіцентр підземних поштовхів знаходився на відстані 37 кілометрів на північний схід від населеного пункту Пінотепа де Дон Луїс. Осередок землетрусу залягав на глибині 24,7 кілометра, передає Новое время.

Загроза цунамі після землетрусу не очікується, передає Тихоокеанський центр попередження про цунамі.

Через потужний землетрус у Мехіко люди покидали будівлі. Спрацювали системи попередження про землетруси.

Інформація про руйнування і постраждалих уточнюється.

У Мексиці в результаті потужного землетрусу без електроенергії залишилися 998 тисяч будинків і торгових підприємств, повідомив керівник мексиканської Федеральної комісії з електрики Хайме Ернандес.

"Повідомляю, що після сьогоднішнього землетрусу порушено електропостачання 998 тисяч будинків і підприємств у Мехіко, а також в штатах Мехіко, Оахака, Герреро і Морелос", - написав він у своєму Twitter.

Наразі оперативні служби ведуть роботу щодо якнайшвидшого відновлення подачі електрики. Відзначається, що 54% ​​поломок вже усунуто.

За оновленими даними Національного сейсмологічного центру Мексики, кількість афтершоків після землетрусу зросла до 194. Найпотужніший з них магнітудою 5,9.

"До 21:30 вечора (5:30 за Києвом - ред.) Було зафіксовано 194 афтершоки, найпотужніший мав магнітуду 5,9 після землетрусу магнітудою 7,2 в місті Пінотепа-Насиональ, штат Оахака", - повідомляє прес-служба центру в Twitter.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus