USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Мелітополі окупанти викрали голову райради

13 Березня 2022 16:53
В окупованому Мелітополі продовжується терор. Загарбники продовжують викрадати представників влади. Цього разу в невідомому напрямку вивезли голову райради.

Про це інформує РІА Мелітополь.

13 березня стало відомо, що о 7.30 окупанти прийшли додому з обшуком до голови районної ради – Прийми Сергія Миколайовича.

Після обшуку його вивезли. Обшук проводило 8 осіб, забрали документи, всі мобільні пристрої і вимагали до них паролі.

Нагадаємо, це не перше викрадення в Мелітополі. 11 березня озброєні люди просто з робочого місця викрали мера міста Івана Федорова. Наступного дня була викрадена активістка Ольга Гайсунова. Наразі про їхню долю нічого невідомо.

Згодом окупанти призначили виконувачем обов’язків мера депутатку від «Опозиційного блоку» Галину Данильченко. Вона записала відеозвернення, у якому заявила, що створює комітет народних обранців, який керуватиме Мелітополем.

13 березня також був викрадений міський голова Дніпрорудного Запорізької області Євген Мавєєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus