USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

У Мелітополі підірвали ще одного колаборанта

27 Квітня 2023 10:33
У результаті ранкового вибуху в тимчасово окупованому Мелітополі загинув колаборант, який працював у правоохоронних органах, Олександр Міщенко.

Про це повідомили законний мер міста Іван Федоров в ефірі національного марафону новин, а також окупаційна адміністрація Мелітополя у Telegram, російський Telegram-канал «Mash на Донбасі», передає УП.

«О 4 ранку в місті розпочалися автоматні черги, а вже о 5:20 на вулиці Героїв України – приблизно це будинок 67 – пролунав одиночний вибух, який був досить потужний, його чули щонайменше з 10 найближчих будинків. Нам добре відомо, що за цією адресою проживав один з колаборантів, який працював у правоохоронних структурах», – сказав Федоров.

Він нагадав, що і окупанти повідомили про одного постраждалого, якого госпіталізували. Федоров не страв називати ім’я колаборанта, зазначивши, що дані ще перевіряють.

Читати ще: У Мелітополі підірвали автомобіль колаборанта Ткача – він загинув

«Але найімовірніше, на одного колаборанта-правоохоронця стане менша, і він не зможе себе більше позиціонувати як один з керівників правоохоронної структури в окупованому Мелітополі», – підсумував Федоров.

Окупанти повідомили, що спрацював саморобний вибуховий пристрій.

Російський Telegram-канал повідомив, що підірвали 42-річного співробітника поліції Олександра Міщенка. Вибух прогримів у під'їзді будинку. Повідомляють, що Міщенко нібито помер у лікарні.

Пізніше ім’я колаборанта підтвердив і Федоров.

«Кобзон зустрічає свого «героя». На концерт вирушив колаборант Олександр Міщенко. Зранку не з тієї ноги вийшов з дому. Помер у лікарні», – сказав він.

За даними мера Мелітопля, до повномасштабного вторгнення Міщенко був начальником Приазовського відділу поліції. Після окупації перейшов на бік ворога і підбив співробітників стати зрадниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus