USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У мережі оприлюднили відео конфлікту Авакова з Саакашвілі

16 Грудня 2015 17:00
Аваков оприлюднив відео конфлікту з Саакашвілі на сторінці глави МВС у Facebook, - інформує РБК-Україна.

"Кожному, кому цікаво: відео сутички з Саакашвілі було мною затребуване з АП. Ось воно, без купюр. Там мало красивого, але при такому обсязі публічного дискурсу - а, головне підгрунтя - важливо, щоб кожна людина сама бачила - про що йдеться. Приховувати правду ганебно. Як і здаватися краще, ніж ти є", - написав Аваков.

Появу відео конфлікту Авакова і Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook прокоментував і голова Одеської міської державної адміністрації Михайло Саакашвілі.

"Шкодую, що довелося назвати прем'єр-міністра злодієм, але ще більш жалкую, що це правда. Відео, яке мені передали в Адміністрації президента після моїх настійних прохань. На ньому чітко видно, як прем'єр-міністр обзиває мене "гастролером" і "треплом", що добре чутно наприкінці відео, а його міністр запропонував забратися з "його країни". Я використовував слово "злодії" по відношенню до прем'єр-міністра та міністра внутрішніх справ і від цих слів не відмовляюся. Я люблю Україну, і ми позбавимо нашу країну від злодіїв і шахраїв", - написав Саакашвілі.

Пост нулевой толерантности. Нулевая толерантность? - это стопроцентная правда, и моя открытая точка зрения без социал...

Опубліковано Арсеном Аваковим 16 грудня 2015 р.


Нагадаємо, 14 грудня 2015 року під час засідання Національної ради реформ відбулася сварка між Арсеном Аваковим і Михайлом Саакашвілі. Аваков заявив, що Саакашвілі втратив контроль, відповідаючи на його запитання під час засідання. Після цього, Аваков хлюпнув водою в обличчя глави Одеської ОДА.

"Тільки що на Раді реформ пан Саакашвілі у відповідь на моє запитання до нього, чому він за ОПЗ спілкувався з російським олігархом з Уралхіма і як це пов'язано з процесом приватизації ОПЗ, втратив над собою контроль. Одеський губернатор зірвався в істерику і почав кричати на мене: "Ніхто не має права так розмовляти з Михайлом Саакашвілі. Ти корумпований міністр, а я чесна людина", перейшов до прямих образ. Я утримався від того, щоб його вдарити - плеснув йому в обличчя водою", - після засідання написав у своєму Facebook Аваков.

У той же час, зі слів нардепа Сергія Лещенка, Аваков кинув у Саакашвілі склянку.

Крім того, вчора 15 грудня 2015 року, заступник голови Адміністрації президента України Дмитро Шимків заявив, що Нацрада реформ не буде оприлюднювати відеозапис і стенограму вчорашнього засідання.

Зокрема, з його слів конфлікт між Аваковим і Саакашвілі не повинен виходити в публічну площину, адже це "особиста справа цих політиків".

Пізніше інцидент прокоментував президент України Петро Порошенко.

"Як Президент, гарант Конституції, прав і свобод громадян, я не можу обійти мовчанням ганебний інцидент, який стався в понеділок на Національній раді реформ. Дискусія на цьому майданчику часто виходить гострою і гарячою. Там стикаються різні точки зору, продукуються ідеї, знаходяться компроміси, народжуються реформи. Але в Нацраді, де як ніде, неприпустимі брутальна лайка та образи, - особливо ті, які мають ксенофобський підтекст, зачіпають національну гідність людини, ставлять під сумнів його український патріотизм, пропонують комусь "забиратися з України", - заявив Порошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
олег Показати IP 16 Грудня 2015 17:29
обох вигнати зі своїх посад, конфіскувати усе їхнє майно і позбавити громадянства. ДИБІЛИ
украинец до олег Показати IP 16 Грудня 2015 19:33
.ПОЗОР! Аваков опустил УКРАИНУ ниже плинтуса.Гнать в шею с министерского кресла.
Артем до олег Показати IP 17 Грудня 2015 10:34
Авакова нах*р вишвырнуть и Яценюка когда ето произойдет
Анонім Показати IP 16 Грудня 2015 17:30
Супер! Побільше б вони на камери б так собачилися, о може б що цікаве і повипливало. Не довіряю нікому з них, з аваковим давним-давно все ясно, але Саакашвілі хоча б з гідністю сварився і не опускався нижче плінтуса, як його опонент)
титушко Показати IP 16 Грудня 2015 17:35
за этим круглым столом,хоть один украинец есть,чи тут господарь чужинець!
Володимир Показати IP 16 Грудня 2015 19:26
Все таки в Саакашвілі більше віристься. Міхеїла в Примєри і тоді всякі там армяшки не будуть собі дозволяти матюкатися в присутності людей, яким владу делегував народ
Олеся Показати IP 16 Грудня 2015 19:34
Прикро те, до ніодин політик нерозмовляє рідною мовою. Ганьба.
Анонім до Олеся Показати IP 16 Грудня 2015 20:58
Чому жоден з політиків не розмовляє рідною мовою? Чи ти дійсно вважаєш, що, на відміну від тебе, не володіющего українською мовою, наприклад, Саакашвілі не знає грузинської мови?
Василь Сірий до Олеся Показати IP 17 Грудня 2015 09:50
Підтримую, а на людях всі такі українці.
добряк Показати IP 16 Грудня 2015 19:45
аваков ***,як тільки прийшов зразу в афере з рюкзаками попався, порядний українець там один і це Саакашвілі
Тома Показати IP 16 Грудня 2015 20:48
який стид! А Москва тішится. Позорище.
))) до Тома Показати IP 16 Грудня 2015 22:08
москва споживає поп-корн і рже, це правда. як і всі решта, кому взагалі хоч трохи цікаво, що тут з країни лишилось. а що не так? ви чогось іншого хотіли?
Горохівчанин! Показати IP 16 Грудня 2015 23:27
Шановні Українці хтось з Вас спілкувався з грузами, які проживають в Грузії (там за того клоунадажк не згадують), а от за Авакова я б так не говорив, як на мене це єдиний міністр, що проводить реформу в свому відомстві!
Горохівчанин 2 до Горохівчанин! Показати IP 17 Грудня 2015 15:04
Стидно за такі думки земляків.....Наробив реформ...розкажи які реформи????
Василь Сірий до Горохівчанин! Показати IP 17 Грудня 2015 19:19
Тьху на вас.
Василь Сірий Показати IP 17 Грудня 2015 10:03
Коли склянка сама падає то збиток, а коли нею кидають то вже зброя ( як камінь, арматура, цеглина ), на лице була загроза життю оточуючим від авакова. А він головний мєнт, який повинен захищати життя людей. От Вам і захисник.
степан Показати IP 17 Грудня 2015 15:01
Аваков...вон з моєї країни...він мав у віду Арменію...??????????
Андрій Показати IP 18 Грудня 2015 16:57
Аваков показав хто він (невиховане бидло, який ще й вважає себе "пупом землі"), а Саакашвілі в свою чергу: культурною та здержаною людиною!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus