USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У мережі з'явилися шокуючі фото та відео з Ковельського ветсанзаводу

26 Березня 2017 09:55
Неприємно шокуючі світлини з території Ковельського ветсанзаводу опублікував у мережі Фейсбук Олександр Дмитрук.

«Укрветзавод у Ковелі. Ось такі умови навколо підприємства: рештки тіл, що розкладаються та розкидані по всій території; те, що роками повинне було утилізовуватись і захоронюватись згідно ветеринарно-санітарних норм, натомість воно скидалось просто навколо заводу. Це підприємство знаходиться за 200 метрів від ковельських очисних споруд Водоканалу, я мовчу про запах, який там стоїть», – йдеться в його дописі.
Гори гнилих туш тварин показав у Фейсбук і нардеп Ігор Гузь, який вирішив на місці перевірити ситуацію на Ковельському ветсанзаводі.

«Це трупи тварин, вони лежать від відкритим небом. Сморід страшенний. Не присипані, не утилізовані», - коментує ситуацію Ігор Гузь.

Він показав «долину смерті» і рівчаки з трупною водою, яка стікає в річку Турію.

Місцеві активісти, які розбили поблизу заводу намети, попереджають: дають центральній владі 10 днів. Якщо не буде реакції, перекриватимуть трасу «Київ-Варшава».

«Це дурдом. Другий Чорнобиль. Буду розмовляти з Ігорем Палицею, ми маємо поставити це питання на державний рівень», - зауважив Ігор Гузь.

Та додав, що губернатор Волині Володимир Гунчик , який, до речі, зі слів мітингувальників ні разу тут не був, зобов’язаний побачити і швидко зреагувати на цю ситуацію. «Ви як голова Волинської ОДА повинні цим займатися», - наголосив нардеп.
Своє чергою, луцький активіст Ігор Алексєєв, у коментарі до відео написав: «Державне підприємство «УкрВетСанзавод» яке ніби займається утилізацією трупів тварин,насправді влаштувало адський ад!!

Вважаю, що має бути судовий позов до держави й її структур, які завдали й завдають колосальну шкоду людям, землі, воді, повітрю Волині й не тільки! Позов на мільярди гривень, мільярди! + кримінальна відповідальність усіх причетних державних «мужів».

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у Ковелі через ветсанзавод склалася ситуація SOS: останнім часом завод не працює, а мертвечину везуть і вдень, і вночі. Її не переробляють, а скидають або на території заводу, або в яму, або просто у величезні купи. А все це потрапляє у ґрунтові води, які йдуть по всьому місту. Люди б'ють на сполох. А декілька днів тому перед в'їздом на територію заводу встановили блокпост.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Дяхан Показати IP 26 Березня 2017 11:19
Ну %об його мать! Де мер? Де влада місцева? та за це судити треба!
віра Показати IP 26 Березня 2017 12:45
І скільки часу треба було, щоб накопичилося це неподобство!!!!!) А де були керівники підприємства, взагалі, а за що люди отримували зарплату?!
саурон Показати IP 26 Березня 2017 13:55
Здати в оренду голівуду , без декорацій можна фільми жахів знімати, весь антураж натуральний.
Іван Показати IP 26 Березня 2017 15:27
Слава Україні !
Жахіття Показати IP 27 Березня 2017 16:36
Ковельчани! Тримайтеся не здавайтеся, бо вас дурять. Добре дивіться, чи будуть вивозити, чи порожняка ганяти. Туди завезти всіх чинариків і потримати пів дня на територі, біля естакади з бункерами. І без перезувного, босяком!!!!!
Андрій Показати IP 27 Березня 2017 18:30
Коли руки із сраки, то навіть все готове для прибуткового бізнесу можна профукати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus