USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У мережу потрапили розмови бойовиків «ДНР» щодо зливу диверсійно-розвідувальної групи

11 Червня 2021 16:01
Колишній міністр оборони самопроголошеної «ДНР» Ігор Гіркін звинувачує Олександра Ходаковського та інших причетних до розкрадання грошових коштів, виділених Москвою для проведення диверсійних операцій на території України, в результаті чого диверсійно-розвідувальна група «ДНР» потрапила в полон.

Про це повідомляє uadays з посиланням на допис Ігоря Стрелкова у Twitter.

«До мене потрапило звернення одного з вірних синів Новоросії, який чесно і сумлінно в 2014 році виконав свій обов’язок перед Батьківщиною. А ось чи виконав свій обов’язок той хто його посилав, і що чекало цього пацана в Донецьку після повернення з українського полону? Пропоную вам подивитися і послухати це звернення. Може звичайно і не етично було це викладати, але життя і історія розсудить!» – зазгначає Стрелков.

Трохи передісторії. У 2014 році, на той момент ще не обстріляний молодик, пройшов у нас відповідне бойове навчання і від «Сходу» був відправлений у складі бойової групи в окупований українцями Маріупол. Відразу звертаю вашу увагу, запам’ятайте цей момент, покинутий був від «Сходу», де командиром був мною «улюблений і шанований» Ходаковський, він же «Скіф», він же «Перший».

Після неодноразових прохань про допомогу і розмов з Ходаковським цих хлопців арештували... Який збіг, чи не так? Але згодом в Новоросію хлопцям не судилося повернутися героями, і на прохання їх же горе-командирів, хлопців кинули на яму і катували, щоб вони зізналися, що нібито були завербовані украми, але, нічого не добившись, їх випустили, але нашийник з багатьох не зняли досі, так і ходять на короткому повідку...» – зазначає Стрелков.

Увага! Відео містить нецензурну лексику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus