USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У мікрорайоні ЛПЗ встановлять 38 «роздільних» сміттєвих контейнерів

5 Листопада 2015 12:30
Підприємство “Луцькспецкомутранс” придбало нові контейнери для роздільного збору сміття.

Зі слів директора підприємства Валерія Кузьмича придбали 38 штук на суму 190 тисяч гривень за кошти міського бюджету.

Контейнери привезені у розібраному стані, і тепер працівники підприємства здійснюють їх збирання, - повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.



Розповів Валерій Кузьмич й про те, що вони змушені встановлювати додаткові елементи захисту на контейнери, адже трапляються випадки, коли громадяни крадуть кришки, колещата від контейнерів. Крім того, проведено нумерацію контейнерів, адже траплялися випадки, коли їх викрадали.

Директор ЛСКАП “Луцькспецкомунтранс” розповів, що ці 38 спецконтейнерів будуть встановлені у мікрорайоні ЛПЗ.



Також підприємство незабаром отримає ще 22 таких контейнери на суму 110 тисяч гривень.



До кінця року влада обіцяє встановити близько 80 таких контейнерів у дворах багатоквартирних будинків у Луцьку, куди люди зможуть викидати ПЕТ-пляшку.



Також Валерій Кузьмич зазначив, що підприємство “Луцькспецкомунтранс” веде активну підготовку до роботи у зимовий період. Уже заготовлено 6 тисяч тон піщано-соляної та щебенево-соляної суміші, яку використовуватимуть для посипання доріг та тротуарів. Практично половина з цих матеріалів залишилась ще з минулого року, адже попередня зима було доволі теплою та малосніжною.



Для роботи у зимовий період підготовлено 17 одиниць техніки. Крім того, підприємство має договори з іншими організаціями, які мають відповідну техніку, і у разі необхідності, залучають їх до роботи.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
оооо Показати IP 5 Листопада 2015 12:40
знов женік і коля лисі постаралися. всьо для гпз. бо ж тільки там тверезомислячі лучани, а не алкаші й наркомани живуть
Тьотя до оооо Показати IP 5 Листопада 2015 15:12
Да ладно..невже тільки на ГПЗ алкаші і наркомани живуть їх більш ніде не має, у всіх інших районах міста одні педанти і депутити мешкають? Приходьте проведу Вам шановний екскурсію по мікрорайону....познайомлю з багатьма хорошими людьми..розповімо Вам як нам тут з "наркоманами та алкашами" живеться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus