USD 39.80 40.00
  • USD 39.80 40.00
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

У Міноборони спростували фейки про те, що ЗСУ кидають у бій непідготовлених воїнів

18 Березня 2022 22:15
Міністерство оборони України спростувало російські фейки про те, що нібито Україна відправляє на війну непідготованих бійців.

Про це пресслужба Міноборони заявила у Фейсбуці.

«Російські пропагандисти масово розповсюджують інформацію про те, що, начебто, Збройні Сили України кидають у бій непідготовлених воїнів», – кажуть у Міноборони.

«Боти» та «тролі» переважно пишуть гнівні коментарі в чатах, Телеграм-каналах та інших соцмережах.

Так, основними ознаками фейків є:

– емоційність викладу;

– неможливість ідентифікації автора тексту (відстуність фото, реального імені тощо);

– підкреслена «українськість»;

– застосування штампів у стилі розп’ятого хлопчика, фраз на кшталт «Обещали подготовку, отправили копать окопы, не стреляли вообще» і тд.

Читати ще: Українців просять повідомляти про рух техніки ворога лише через офіційні канали

Міноборони інформує: така інформація не відповідає дійсності. Головний доказ цьому – великі втрати у лавах збройних сил РФ.

«Ми методично і планомірно ліквідуємо російських окупантів і продовжимо робити це до перемоги України у російсько-Українській війні», – наголосили в міністерстві.

Оборонне відомство закликало українців у разі призову близьких та рідних на військову службу без відповідної підготовки або належного екіпірування повідомляти керівництво Генерального штабу ЗСУ. В кожному індивідуальному випадку керівництво ЗСУ реагуватиме окремо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 18 Березня 2022 22:54
Знайомого взяли по мобілізації не служив завизли в яворів після вибухів через два дні поїхав під авдіївку "калаш не коли не тримав" так що треба все фільтрувати всі бачу брешуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus