USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Мінсоцполітики пояснили, чи вплине «ковідна» тисяча на призначення субсидій

21 Грудня 2021 14:20
Українцям, які пройшли повний курс вакцинації проти COVID-19, почали виплачувати по 1 тисячі гривень у межах програми «єПідтримка». Отримання цих грошей від держави не вплине на субсидію.

Про це інформує пресслужба Мінсоцполітики.

Таким чином, щеплені громадяни можуть отримувати відповідні кошти без втрати права на субсидію або зменшення її розміру.

Читати ще: «Ковідна тисяча»: на що українці почали витрачати гроші за вакцинацію. Інфографіка

«Отримання зазначених коштів не впливає на право громадян одержувати житлову субсидію, а також не зменшує розмір житлової субсидії. Оскільки ця виплата є одноразовою, вона не враховується до сукупного доходу домогосподарства під час розрахунку розміру субсидії, що не позначиться на розмірі житлової субсидії у майбутніх періодах», – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, з 19 грудня в Україні офіційно запрацювала державна програма «єПідтримка» з виплати 1 тисячі гривень громадянам України, які пройшли повну вакцинацію проти коронавірусної хвороби COVID-19. Виплати почалися з 20-21 грудня.

Протягом 19-20 грудня, від початку старту програми, українці вже витратили понад 134 мільйони гривень за програмою виплати вакцинованим так званої «тисячі Зеленського».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus