USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У міськраді підтримали створення нового парку у Луцьку

30 Вересня 2015 10:24
Після тривалого обговорення депутати підтримали проект рішення про надання КП «Парки та сквери міста Луцька» дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж парку в районі вулиць Конякіна – Гордіюк.

Про це йшлося під час 78 сесії Луцької міськради 30 вересня.

Оскільки у залі засідань були присутні представники міської громади, розгляд питання вирішили перенести на початок засідання.

Як зауважив депутат Павло Данильчук, питання вже не вперше не можуть прийняти або знімають з розгляду. Під час прийняття плану зонування міста конфліктна ситуація виникла в зеленій зоні у межах майбутнього парку, адже тривають судові процеси щодо певних земельних ділянок, на яких хочуть здійснювати забудову в межах зеленої зони.


Голова депутатської групи «Новий Луцьк» Андрій Осіпов зазначив, що цим питанням маніпулюють, змінюючи акценти. Йдеться про майнові інтереси одного з депутатів міськради від ВО «Батьківщина», який є кандидатом під час виборів. Тривають судові процеси щодо договору оренди земельної ділянки у межах зеленої зони. Він закликав колег вирішити питання з парком, адже це потрібно громадянам.


Представник місцевої громади мешканців вулиць Конякіна та Гордіюк Алла Надточій розповіла, що окрім зелених насаджень у межах парку є футбольне поле, тож надавати статус парку вона просить обранців міської громади без визначення меж парку, щоб згодом була можливість зберегти футбольне поле.



Відтак, внести зімни до проекту рішення та викреслити з нього площу земельної ділянки закликав колег Євгеній Ткачук. Цю зміну депутати підтримали, але не підтримали наступну пропоновану зміну щодо врахування існуючої забудови та існуючих документів землекористувачів на території парку.

Після тривалого обговорення питання обранці міської громади усе ж підтримали проект рішення про надання КП «Парки та сквери міста Луцька» дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж парку в районі вулиць Конякіна – Гордіюк (не вказуючи площу парку).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучанин Показати IP 30 Вересня 2015 10:33
та ви центральний парк не можете довисти до людського виду
Депутате Данилюк Показати IP 30 Вересня 2015 11:32
Да наведить порядок у парку біля дитячої залізниці. Скільки там будуть пиячити залишати сміття, поряд будинок школярів. Усе захарщено, чи потрібно багато грошей?
Карбишева 2Б. Показати IP 30 Вересня 2015 11:38
Молодець, Надточій Алла!!! Добилася! Достойний кандидат у депутати. Вона ще дасть прикурити тим земелям-рішалам! Романюк тримайся!
Датагруп до Карбишева 2Б. Показати IP 30 Вересня 2015 12:55
Або просто дасть тим земелям-рішалам
Олесь Показати IP 30 Вересня 2015 12:32
Парк бкз визначення площ!!!. Абсурд від деутатів...
Лучанин Показати IP 30 Вересня 2015 18:16
А навіщо було закривати парк 900-річчю???? Потрібно було довести його до пуття, а то атракціони по-здавали на металобрухт....
Кузя Показати IP 1 Жовтня 2015 01:45
Палиця гроші дасть і буде в нас парк, але треба просити гроші до виборів)
Анонім до Кузя Показати IP 1 Жовтня 2015 08:43
Палицю просити не треба , він сам вкладає гроші в луцьк і незалежно від того вибори чи ні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus