USD 39.80 40.00
  • USD 39.80 40.00
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

У міськраді пояснили, чому Луцьк виділяє субвенцію Волиньраді

18 Грудня 2017 18:19
Чи справді цього року Луцьк передасть винятково велику субвенцію обласному бюджету, пояснила директор департаменту фінансів та бюджету міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 18 грудня.

Під час обговорення проекту міського бюджету на 2018 рік член комісії Петро Бойко зауважив, що під час громадських слухань щодо проекту бюджету один із колишніх посадовців сказав, що Луцька міськрада стала придатком чи дочірнім підприємством обласної ради, тому що передає в обласний бюджет субвенцію. Він просив пояснити це керівника департаменту фінансів та бюджету.

Нагадаємо, колишній перший заступник міського голови Тарас Яковлев у соцмережі писав про те, що «Луцьк вперше за 25 років став дочірнім підприємством Волинської обласної ради», оскільки 10 мільйонів з міської казни пропонують передати як субвенцію обласному бюджету.

Директор департаменту фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова відповіла, що торік субвенцію обласному бюджету давали у розмірі 13 мільйонів гривень, а не 10, як цьогоріч. До прикладу, торік 2,5 мільйона виділили на дороги в селі Прилуцькому, ще 100 тисяч Прилуцькому дали на ЦНАП, 10 мільйонів обласному бюджету давали на будівництво школи № 27. Отже, субвенції обласному бюджету місто дає щороку.

Своєю чергою, заступник міського голови Костянтин Петрочук зауважив, що більшість пацієнтів обласної інфекційної лікарні, для якої спрямують кошти з міської бюджету – лучани.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus