USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У міськраді представили керівника «Луцьктепла»

12 Листопада 2019 08:46
У Луцькій міській раді представили нового керівника державного комунального підприємства «Луцьктепло» Івана Скорупського.

Про це йшлося 12 листопада під час оперативної наради у міській раді.

«Неймовірно важка ділянка робота. Ви це знаєте, адже працюєте там 10 років, знаєте про складнощі останніх трьох років. Я не сумніваюся, що у вас все вийде», - зазначив виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, представляючи посадовця.

«Іван Скорупський працював заступником головного інженера, а нині – заступник директора з виробництва. Розуміє специфіку роботи підприємства і його проблематику. Досвідчений фахівець із власним баченням подальших змін на підприємстві.

Оскільки розвиток та усунення збитковості ДКП «Луцьктепло» – це один зі стратегічно важливих напрямків роботи Луцької міської ради, дуже важливим є момент обрання керманича, який усвідомлює обсяги відповідальності, розуміється на особливостях роботи і готовий працювати на результат», – розповів про Івана Скорупського перший заступник міського голови Григорій Недопад на своїй сторінці у фейсбуці.

Довідково:

Іван Скорупський народився 25 травня 1976 року.

У 1998 році закінчив Івано-Франківський технічний університет нафти і газу за спеціальністю "Обладнання та технологія підвищення зносостійкості та технологія відновлення деталей машин". 2008 року здобув післядипломну освіту в тому ж ВНЗ за кваліфікацією "Економіст".

У 1998 році розпочав трудову діяльність в Ківерцівському управлінні по газопостачанню та газифікації на посаді слюсара по експлуатації та ремонту обладнання.

На підприємстві працює з червня 2011 року. Перше робоче місце - головний енергоменеджер – начальник служби енергетичного менеджменту.

В липні 2019 року призначений заступником директора з виробництва. В листопаді 2019 року на конкурсі обраний керівником ДКП "Луцьктепло".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 12 Листопада 2019 11:45
Та на фоні бувшого директора сьогодні любий виглядатиме, як Бальцерович !
я Показати IP 12 Листопада 2019 21:35
це добре, а те що люди 3 місяці без зарплати то всім поххххх.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus