USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

У Луцьку модернізують 12 малих котелень

25 Липня 2019 22:19
До жовтня цього року у ДКП «Луцьктепло» планують модернізувати дванадцять малих котелень.

Про це під час засідання постійної комісії з питань приватизації та комунального майна сьогодні, 25 липня, повідомив тимчасовий виконувач повноважень директора «Луцьктепла» Іван Скорупський.

Як повідомила начальниця відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко, у межах модернізації котелень ДКП «Луцьктепло» просить міську раду списати два котли 1990-го року виготовлення на підприємстві.

Як пояснив тимчасовий очільник підприємства Іван Скорупський, в межах співпраці з європейським банком підприємство продовжує технічне переоснащення котелень. Зокрема, французька компанія у міжсезоння працює на дев’яти об’єктах підприємства.

«У тому числі французи будуть працювати на об’єкті за адресою Ковельска, 68, де встановлені два котли НІІСТУ. Таких котлів на підприємстві донедавна було 90, але списали уже 47, оскільки такі котли застаріли і уже не є ефективними, з низьким коефіцієнтом корисної дії. На заміну цих котлів встановлять ефективніші в плані згорання палива італійські котли. Встановлення цих котлів дасть нам змогу працювати краще», - наголосив Іван Скорупський.

Окрім цього він зауважив, що блок технічного переоснащення малих котелень включав в себе переоснащення дванадцятьох об’єктів:

«Минулого року ми зробили переоснащення малих котелень на вулицях Кривий Вал,13; Шевченка, 3 та Лесі Українки, 20. Якщо все буде добре, то цього року в жовтні буде переоснащено 12 наших об’єктів», - резюмував Скорупський.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що ДКП «Луцьктепло» заборгувало своїм працівникам майже 11 мільйонів гривень заробітної плати за травень та червень цього року. Також на сайті йшлося про те, що ДКП «Луцьктепло» відсуджує у боржників майно та перекриває воду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus