USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У міськраді відповіли на пропозицію зберегти Центральний ринок

30 Серпня 2019 12:22
Під час розроблення містобудівної документації щодо розвитку історичної частини міста, в межі якої входить і ринок, врахують необхідність збереження історичних пам’яток, а також розглянуть всі пропозиції громадськості.

Нагадаємо, понад 300 голосів набрала електронна петиція Наталії Кудрик з проханням залишити Центральний ринок в існуючих межах.

«Розглянувши Вашу петицію «Центральний ринок залишити в існуючих межах» повідомляємо.

Враховуючи, що центральний ринок знаходиться в історичній частині міста Луцька та в безпосередній близькості до Луцького Замку, питання функціонування ринку тісно пов’язано з розвитком туристичного потенціалу міста та історико-культурного заповідника.

При розроблені містобудівної документації щодо розвитку історичної частини міста, в межі якої входить і центральний ринок, буде враховано необхідність збереження історичних пам’яток, а також будуть розглянуті всі пропозиції громадськості», – йдеться в офіційній відповіді на петицію за підписом секретаря міськради Григорія Пустовіта.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Психопланетарій, Лип Показати IP 30 Серпня 2019 12:35
Поважна влада міської мерії. Винесіть це питання на Луцький референдум, давайте проголосуємо (що це за 300 голосів, дайте нам їх призвища). Це пшик. Відбудеться референдум, і ви побачите, що 75% громадян Луцька за перенесення центрального ринку та збереження історичних пам’яток, біля замку Любарта. Позор, а не ринок. Розвели гадюшник.
Мешканець до Психопланетарій, Лип Показати IP 30 Серпня 2019 13:13
Референдуми бувають тільки загальнедердавні, вивчайте матчастину. А на рахунок ринку, обов'язково привести до ладу стару частину Луцька для розвитку туризму. Бо можливість перепродавати товар з націнкою від 200%, з підприємництвом а ж ніяк не пов'язано...
Анонім Показати IP 30 Серпня 2019 12:44
Ринок необхідно зберегти а "шанхай", навкруги ринку, з речами які не мають відношення до сільскогосподарчої продукції -ЗНЕСТИ.
Татарин обрізаний до Анонім Показати IP 30 Серпня 2019 15:37
Не треба ...
Юлія Валеріївна Показати IP 30 Серпня 2019 12:49
Коли вже наші люди зрозуміють,що той "ринок"це ганьба історичній частині.Плюс,вже якщо так не хочуть його закривати чи перенесити то можна перетворити його теж на туристичне місце,а саме привести його до ладу.Гарний зовнішній вигляд(як це роблять за кордоном)і вже не буде туди соромно вести туристів,коли той "ринок"хоч буде красивий чи то деревом оздоблені ятки чи то у середньовічному стилі.Коли лучани зрозуміють,що і від туристів залежить і їх добробут!
Лучанин до Юлія Валеріївна Показати IP 30 Серпня 2019 13:24
1. Ринки - це і є історична частина, чи ви думаєте що 500 років назад люди в супермаркетах товари купували. Ринок потрібно упорядувати, а не руйнувати. Можна додати мистецькі ряди. 2. Ганьба історичній частині - це котловани, незрозумілі будівництва на давніх фундаметах, кафе типу "Маска"(яке й не працює), пластикові вікна(будинок Пузини), невластиві історичним епохам забудови("баня" біля Хрестовоздвиженської церкви). Ряд можна продовжити...
Не к.лучанин Показати IP 30 Серпня 2019 13:21
Все бульдозером! Луцьк належить всій області. Вирішіть раз і назавжди!
Анонім Показати IP 30 Серпня 2019 13:25
Таке враження,що коментарі пишуть помічники депутата,а люди які живуть на пенсію 1500 не можуть писати свою думку і ті що купують в "гадюшнику і шанхаї" речі і їжу не мають можливості купувати в торгових центрах,я купую молоко і сир в бабці з села,для прикладу.Що вам шановні борці за історичну частину заважає покосити траву біля замку і поставити смітники і туалети,приглушити музику,яка руйнує стіни замку?Хватить туристами прикриватись.
Саша Показати IP 30 Серпня 2019 15:41
А мені там ринок потрібен. Тільки більш впорядкований, наприклад поставити торгівельні столи, там де всеодно кожного дня люди з землі торгують. і бажано з туалетом, зробіть хоч і платний, щоби парк не псували. Нехай той ринок i далi дає грошi в бюджет мiста, всеодно нiчого кращого на його мiсцi не зробити, якщо робити для мiста, а не для дерибану.
Достали вже ! Показати IP 30 Серпня 2019 15:57
Ринок потрібний - однозначно для обслуговування жителів центральної частини міста. Але тільки там повинна бути продуктова група товарів і розміщуватись у капітальній споруді ОСС. Вся промислова група товарів і розміщені за хабарі кіоски можуть бути безболісно винесені. Автомобільна стоянка повинна бути відновлена на своєму старому місці. А курчата- каченята,кролі, секонд-хенди, цигани з горіхами, сокири-ланцюги-водопровідні труби - геть з пляжу. І не смішіть людей якимось магазинами із китайськими сувенірами, а свої луцькі гербарії і аплікації ви в одному кіоску розмісити можете. Треба вже мати проект впорякування і благоустрою території. І не згадуйте про проблему ринку під вибори ! Якби хотіли - то давно би зробили.
Лучани Показати IP 1 Вересня 2019 14:27
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus