USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У місті на Волині можуть запровадити комендантську годину

17 Квітня 2020 15:27
У Нововолинську посилять карантинні заходи через спалах COVID-19, не виключають можливість введення комендантської години.

Про це йшлося 17 квітня під час засідання міської комісії ТЕБ та НС, на якому обговорили питання про запровадження додаткових обмежувальних карантинних заходів на території Нововолинська, повідомляється на сайті міськради.

Рішенням регіональної комісії рекомендували установити особливий режим в’їзду на територію Нововолинська та виїзду з нього громадян і транспортних засобів. Виходячи з цього, міська комісія ТЕБ та НС своїм рішенням зобов’язала відповідні служби терміново розпочати підготовку щодо утворення карантинних контрольно-пропускних пунктів на в’їзді та виїзді з території міста.

У разі погіршення ситуації з поширенням хвороби коронавірусу не виключають можливість введення в Нововолинську комендантської години.

У зв’язку з цим вкотре наголошують мешканцям міста бути свідомими і відповідальними, без особливої потреби не виходити на вулицю, максимально залишатися вдома у Великодні дні і не йти до храмів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 17 Квітня 2020 20:33
Це фото Нововолинська? Не впізнаю де це.
Андрій Показати IP 18 Квітня 2020 10:07
Пригадую, що Нововолинськ -виділив -90 000 000 грн!!! на боротьбу с вірусом.. і що зараз?? Де кошти? Де проведені заходи?? КРАХОБОРИ!!! С..ка!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus