USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У місті на Волині встановили перший термінал для видачі електронних квитків

28 Квітня 2023 19:19
У Володимирі в приміщенні ЦНАПу встановили перший термінал для видачі проїзних неперсоніфікованих багаторазових квитків (е-квитків).

Про це інформують у Володимирській міськраді.

Працівники ТОВ «Сіті Кард Систем» провели налаштування та попереднє тестування терміналу. Тож тепер мешканці громади можуть придбати та поповнити без комісії баланс квитків, вартість яких становить 80 гривень, здійснивши лише кілька натискань сенсорного екрана.

Варто зауважити, що термінал приймає готівку купюрами від 5 гривень, і, у разі сплати за квиток більшої суми, решта не видається, а закидається як поповнення балансу даної картки без додаткових витрат.

Надалі планується облаштування ще двох таких терміналів, про що буде повідомлено додатково.

Читати ще: Показали, як виглядатиме е-квиток для проїзду у Володимирі, який діятиме також у Луцьку і Нововолинську
Нагадаємо, виконавчий комітет Володимирської міської ради прийняв рішення про номінальну вартість, вимоги та види електронних квитків для проїзду в громадському транспорті, відповідно до якого затверджено п’ять видів електронних квитків: неперсоніфікований багаторазовий, який є безтерміновий, а також персоніфіковані учнівський і пільговий квитки, що потребують щорічного підтвердження, та квитки водія й контролера для службового використання.

Читати ще: У маршрутках Володимира запроваджують електронний проїзд

Запрацюють валідатори в громадському транспорті міста орієнтовно 1 червня. Протягом трьох місяців буде запроваджено перехідний період, коли можна буде розрахуватись як карткою, так і готівкою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus