USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У місті на Волині з будинків знімуть сателітарні антени й кондиціонери

13 Січня 2014 16:16
Ковельчани переймаються, що незабаром можуть позбутися супутникових антен, кондиціонерів, які розташовані у їхніх будинках, інформує ПроКовель.

Щоправда, стосується це тих пристроїв, які встановлені не у визначеному місці. А саме: на головних фасадах будівель та споруд, бокових фасадах стін, видимих зі сторони вулиць та площ, які розташовані в межах вулиць, а також на покрівлях.

Такі обмеження в Положенні про порядок розміщення та встановлення технічних елементів (пристроїв) на будівлях та спорудах в Ковелі прописав виконком. Документ за №220 був затверджений ще в середині червня 2013 року.

І з тих пір комунальники взялися відстежувати так званих порушників. Наразі їх лише інформують про існуюче Положення і просять технічні елементи або прибрати, або перенести в інші місця, не заборонені документом. В гіршому випадку комунальні служби муситимуть самовільно техзасоби демонтувати, а фізичну чи юридичну особу, яка експлуатувала ту таки супутникову антену чи кондиціонер, притягнуть до відповідальності згідно з чинним законодавством.

Таке ноу-хау міських чиновників торкнеться чи не кожного другого мешканця Ковеля, адже досі технічні пристрої встановлювалися на будинки хаотично і ніхто жодних документів не вимагав.

Тепер же замовнику доведеться писати заяву спеціально встановленого зразку власнику будинку (балансоотримувачу), щоправда, хто цей власник, якщо в будинку квартири приватизовані, не зрозуміло, потім чекати на її розгляд, отримавши технічні умови, замовляти робочий проект, котрий погоджувати з відповідними службами. І якщо в паперах все буде гаразд, то наступна «зупинка» – це укладення договору з власником будинку, так йдеться в Положенні.

Маючи договір, людина наймає організацію, що має ліцензію на цей вид робіт, і приступає до монтажу пристрою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Anonymous Показати IP 13 Січня 2014 16:53
чё за бред .... если нету в городе такого выбора тв каналов то что теперь не смотреть телевизор??? а то быдло что закон принимало видимо не учило географию и астрономию в школе ... эти бл.....ть дол......бы не понимают что спутник с которого принимают сигнал пролетает и охватывает определённую сторону с которой можно принять сигнал ... они это не учли ..... и как можно перенести контиционер если например солнце постоянно светит с западной стороны и там очень жарко ... эти уб***ки вообще нихера не шарят ни в телекоммуникациях и во всём остальном ... эти бараны могут только кнопки давить.... это последняя стадия отрофирования мозга ...
питаннячко до Anonymous Показати IP 13 Січня 2014 19:44
Дуже цікаво, чи мер додумається побілити/поремонтувати шкарадні фасади потворних совкових коробок? На мою думку, на такому фасаді біленька/гладенька антена навпаки виглядає як прикраса!!!
з ковлє Показати IP 13 Січня 2014 17:16
Незабаром рєбйонок (кіндер) заборонить в Ковелі півням кукурікати і курям нестись.
андрій Показати IP 13 Січня 2014 18:29
Якщо не утворено ОСББ то балансоутримувач є жек або інший комунальний/приватний заклад
ковле Показати IP 13 Січня 2014 18:31
Т2 наступае! бабло треба вернуть
Луцьк Показати IP 14 Січня 2014 00:36
Мда...в Луцьку це також існує, причому давно. Вже попередження розносили про демонтаж

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus