USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У місцевих бюджетах Волині – майже 1,4 млрд грн податкових надходжень

14 Березня 2024 06:19
У січні-лютому 2024 року до місцевих бюджетів Волині надійшло 1 мільярд 369 мільйонів гривень податкових платежів.

Про це інформує Головне управління ДПС у Волинській області.

Сума податків, що їх волиняни сплатили до бюджетів громад, дещо менша, ніж минулорічні надходження за аналогічний період. Ця ситуація зумовлена законодавчими змінами щодо джерел доходів місцевих бюджетів, пояснюють в Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Водночас у податковій службі наголошують на важливості дієвої взаємодії між місцевою владою, органами контролю та платниками податків у питаннях легалізації найманої праці та погашення податкових боргів.

«Дотримання вимог закону всіма без винятку суб’єктами господарювання та громадянами – першочергова передумова фінансової спроможності громад. В умовах воєнного стану на кожного з нас покладено особливу відповідальність за фінансову підтримку держави та громад. Щоб держава мала кошти для фінансування оборонних заходів, варто виконувати свої зобов’язання перед бюджетом своєчасно і подбати про погашення заборгованих податків», – зазначає в. о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Читати ще: Майже на чверть більше, ніж торік: скільки податків сплатили волиняни за два місяці

Перевірити стан розрахунків із бюджетом можна через електронний кабінет. Дізнатися про податкові борги також можна через мобільний застосунок «Моя податкова».

Якщо у вас наявний податковий борг, то варто якнайшвидше подбати про його погашення, рекомендують в Головному управлінні ДПС у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus