USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У місцевих виборах 27 березня візьме участь 27 партій, – ЦВК

21 Лютого 2016 15:21
Центральна виборча комісія включила відомості про 27 партій до списку політичних партій, які мають намір брати участь у місцевих виборах 27 березня цього року.

Відповідне рішення члени ЦВК ухвалили під час засідання в неділю, 21 лютого. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на прес-службу Центрвиборчкому.

«Комісія прийняла рішення включити відомості про 27 політичних партій до переліку політичних партій, якими прийнято рішення про участь їхніх місцевих організацій у місцевих виборах 27 березня 2016 року та оприлюднити його на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії», - ідеться в повідомленні.

До таких партій, зокрема, входять "БПП "Солідарність", "Відродження", Партія ветеранів Афганістану, Патріотична партія України, "Нова держава", "Сила людей", Волонтерська партія, "Громада і закон", "Народний контроль", "Зелені", "Конкретних справ", Національна Демократична партія України, "Наш край", "Самопоміч", "Опозиційний блок", "Партія простих людей Сергія Капліна", "Правий сектор", "Прогрес", Українська Галицька партія, "Українське Об'єднання Патріотів – УКРОП", "Батьківщина", "Свобода", КУН, Радикальна партія Олега Ляшка, Українська партія та партія "Єдність".

Як зазначили в Центрвиборчкомі, на 27 березня цього року, крім позачергових виборів Криворізького міського голови, заплановані також низка перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів, старост сіл.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 27 березня відбудуться місцеві вибори в об’єднаній територіальній громаді Шацька. До складу Шацької громади увійшли, окрім самого Шацька, Самійличівська та Прип’ятська сільські ради.

Нагадаємо, 25 жовтня 2015-го перші місцеві вибори відбулися у 159 об’єднаних територіальних громадах України. Серед них – 5 волинських (Устилузька міська, Зимнівська сільська Володимир-Волинського району, Голобська селищна та Велицька сільська Ковельського, а також Смолигівська Луцького району).

Відповідно до Закону "Про місцеві вибори" Центральна виборча комісія не пізніш як за 34 дні до дня голосування оприлюднює на своєму офіційному веб-сайті перелік політичних партій, якими прийнято рішення про участь їхніх місцевих організацій у відповідних місцевих виборах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
за...... Показати IP 21 Лютого 2016 15:24
хочу кожному виборцю окрему партію!!!!!!!! 27 мало!!!!
хліб Показати IP 21 Лютого 2016 16:59
Без партій немає життя на землі !!! Нам партії світять і в день і в ночі !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus