USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Москві – мітинг проти блокування Telegram

30 Квітня 2018 16:32
У Москві на проспекті Сахарова 30 квітня розпочався масовий погоджений мітинг «За свободу інтернету і на захист Telegram».

Кількість людей, які стали учасниками погодженого мітингу «За свободу інтернету» щогодини збільшується. Початок оголошено о 13:00, за дві години прийшло понад вісім тисяч громадян, передає 24 канал.

За останніми даними активістів Білий лічильник, на мітинг прийшли 11,7 тисячі осіб. Організатори заявляли на участь в заході п'ять тисяч.

Протест почався з ходи, яка закінчилася мітингом на проспекті Сахарова. Звучать і політичні гасла, такі як "Росія буде вільною!" і "Геть царя!".

Зокрема, мітинг також відвідав лідер опозиції Олексій Навальний, про що він написав у Twitter.



«Йду на мітинг на захист інтернету. Сподіваюся, ви також йдете», – зазначив політик, і, крім цього, підкреслив, яка «ідеальна» музика звучить на проспекті.

Російське видання «Дождь» додає про те, що люди на мітингу запускають паперові літачки у підтримку месенджеру.
Учасники мітингу та їх "літачки" / Олексій Абанін ("Дощ")

Учасники мітингу та їх "літачки" / Олексій Абанін ("Дощ")



Нагадаємо, 16 квітня у Росії суд дозволив Роскомнадзору заблокувати Telegram на території федерації. Засновник месенджера російський програміст, який покинув країну у 2014-му, Павло Дуров заявив, що його сервіс почне використовувати вбудовані механізми для обходу блокування. 17 квітня Telegram продовжував роботу без будь-яких обмежень на території Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Саша Показати IP 30 Квітня 2018 23:05
Теракти рускіми в сирії - та пох, вбивство нємцова - пох, санкції зі всіх сторін - пох, тєлєграм заблокували - всі на мітинг!)) цапи, шо тут скажеш.. Якби так ВК заблокували, то в них був би новий президент)
Вася до Саша Показати IP 1 Травня 2018 00:24
Шаша, ти д*бiл ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus