USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Москві в банку захопили заручників: будівлю взяли штурмом. Відео

23 Травня 2020 15:36
У суботу, 23 травня, в одному з відділень «Альфа-банку» в Москві захопили в заручники п’ятьох осіб.

Одна зі співробітниць встигла зателефонувати в поліцію і повідомити про подію, повідомляють місцеві Telegram-канали, пише Обозреватель.

За словами 20-річної дівчини, зловмисник загрожував підірвати банк. Зв’язку з нею на даний момент немає. На місце НП виїхали екстрені служби.

За словами очевидців, невідомий – чоловік з рюкзаком, із нього стирчать дроти. Підривник одягнений в уніформу кур’єра «Делівері Клаб».

Станом на 14:30 поліція почала вести переговори з чоловіком, що захопив заручників. Стало відомо, що в приміщенні знаходяться чотири співробітники банку та один відвідувач.

«Зайшов чоловік в костюмі «Делівері Клаб», сказав, що він замінований. У нього за спиною рюкзак, в руках у нього була кнопка. Він стверджує, що у нього з собою бомба. Росіянин, до 35 років», – розповів очевидець НП.
Через 10 хвилин у приміщенні банку залишився один заручник, інших вдалося вивести. Вимог підривник не висунув і поводився спокійно. Зловмисником виявився 27-річний відвідувач банку на ім’я Федір.

Чоловік підкинув у відділення банку записку: «Мені від вас нічого не потрібно – тільки правда».

За іншою інформацією, чоловік вимагав від співробітників велику суму грошей. До відділення прибули спецназ і снайпери.

У мережі показали фото молодої дівчини, яка змогла вивести п’ятьох заручників з банку через чорний хід і зателефонувати в поліцію. Нею виявилася менеджер відділення банку Аліна.
Чоловік, який залишився в заручниках, вів пряму трансляцію з «Альфа банку». Як видно на відео, обстановка в приміщенні спокійна. Зловмисник ходить з кутка в куток і п’є алкоголь.

Станом на 15:00 з приміщення вивели останнього заручника. Зловмисник залишився один в банку і забарикадував двері за допомогою стільців.

Незабаром стало відомо про те, що банк взяли штурмом. Співробітники спецпідрозділів увірвалися до відділення, де злочинець утримував заручника. Від перших повідомлень про подію до її закінчення пройшло трохи більше однієї години.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus