USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Москві відповіли на санкції США проти Росії

21 Червня 2017 12:37
У Кремлі переконують, що нові санкції не вплинуть на Росію і її громадян.

У РФ розпочинають розробляти відповідні заходи після чергового розширення Вашингтоном списку санкцій проти Росії.

Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, - пише ТСН з посиланням на "РИА Новости".

"Ми про цей (крок США - ред) шкодуємо. І саме з таким почуттям в черговий раз втрачених можливостей рушити до поліпшення наших двосторонніх відносин приступаємо до опрацювання наших заходів у відповідь", - сказав він.

За словами Рябкова, нові санкції не вплинуть на Росію і її громадян.

На його думку, Вашингтон, розширюючи антиросійські санкції, "свідомо ллє воду на млин партії війни в Києві", тобто тих, хто не хоче врегулювання конфлікту на Донбасі і зацікавлений у зриві Мінських угод. "Ми, як і в ситуації з ударами американських сил по літаку і по безпілотнику сирійських ВС, говоримо про те, що ця політика США суперечить американським же декларованим цілям", - підсумував Рябков.

Нагадаємо, що санкції США проти Росії будуть продовжені.

Про це заявив президент України Петро Порошенко під час спілкування зі ЗМІ після зустрічей у Білому домі із керівництвом США.

На уточнююче питання, чи тверде прозвучало таке запевнення від президента США Дональда Трампа, Порошенко відповів ствердно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus