USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У МВС розповіли про дії у випадку масових заворушень

12 Квітня 2014 11:49
МВС буде жорстко реагувати на прояви умисної дестабілізації обстановки, порушення громадського порядку та масові заворушення на всій території України і, особливо, в областях, де проводяться спецоперації з врегулювання ситуації та подолання проявів сепаратизму: Донецькій, Луганській, Харківській.

Про це йдеться у зверненні відомства до громадських та політичних організацій, груп і об’єднань громадян всіх напрямків політичного спектра.

Правоохоронці закликають не виводити бойовиків на вулиці, не закликати до насильницьких і агресивних дій, не провокувати зіткнення.

Всі, хто буде порушувати Закон, незалежно від декларованих гасел і партійної приналежності - будуть затримані і ступінь їхньої відповідальності встановить суд, кажуть правоохоронці.

МВС нагадує, що організація масових заворушень відноситься до «тяжких» статей Кримінального кодексу. За цей злочин передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років, а в разі загибелі будь-кого з учасників, то відповідальність для організаторів може бути від 8 до 15 років позбавлення волі, йдеться у зверненні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дія Показати IP 12 Квітня 2014 12:43
Розгеройствувався Аваков! А "Правий сектор" слабо приструнити, щоб всю зброю здали, а такі як Данильчук і Ко., щоб у армію пішли, а не "розумні" листи писали, як тут (http://www.volynnews.com/news/party/khto-finansuye-pravyy-sektor-volyni-i-skilky-sered-nykh-liudey-zi-zbroyeiu/) От тоді хоч якась довіра до міліції почне повертатись, бо дійсних злочинців на місце поставлять, а не ходити і на сміхотворних Вічах виступати і типу Правому сектору присягатись!:)
Анонім до дія Показати IP 12 Квітня 2014 14:33
Да міліція вже скоро і д*п* їм лизати буде і в ікони образи їх ставити! Стидоба а не міліція!!
Ворошиловград до Анонім Показати IP 12 Квітня 2014 18:41
коментар було видалено
лпдмуа а простише и Показати IP 12 Квітня 2014 17:13
якщоб б в 90 так соплі розмазували по тареля як сьогодні -то давно би кримінальники захопили владу : Дальше в міліцію пішли бізнесмені-сіночки дочки-племінники-коханки- друзі- стукачі кгб-партіні інструктури і почали рубати на корнью все то що називалось оперативною роботою : а те що робиться зараз -нехочу підливати масло в огонь бо залишились молоді хлопці які ще незвільнилися і плекають надію на справедливість -на жаль вона захована в директора спортлото: При любій тривожній ситуаціі все залити і розбіжитесь-самі то знаете та що необманюйте самі себе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus