USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Миколаєві на зупинці відкрили стрілянину, двоє поранених

7 Червня 2020 23:02
У Миколаєві на зупинці маршрутних таксі у неділю, 7 червня, сталася стрілянина. Унаслідок інциденту двох людей поранено. Триває розслідування.

Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Миколаївської області, передає Новое время.

«Повідомлення про те, що на кінцевій зупинці одного з транспортних маршрутів на вулиці Лазурній у мікрорайоні Намив невідомі стріляли у двох чоловіків та зникли з місця події, до поліції надійшло близько 18:00», — інформує поліція. Як повідомляють Николаевские Известия, на зупинці були також і нацгвардійці.
Обох постраждалих було доправлено в медзаклади, де після огляду одному з чоловіків із пораненням ніг призначили амбулаторне лікування, інший із пораненням плеча наразі перебуває в операційному блоці.

Поліціянти наразі з’ясовують обставини конфлікту зі стріляниною та встановлюють осіб і місцеперебування зловмисників.Слідчі кваліфікували інцидент за ознаками ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Фуско Віталій юрийов Показати IP 7 Червня 2020 23:53
Це ж що робиться
До Фуско Віталій юрі Показати IP 8 Червня 2020 10:22
90 повернулись, 73 % пристарались, холуям потрібен стрес та батіг

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus