USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У «Нафтогазі» відмовилися назвати, хто отримав мільйонні премії

5 Липня 2018 14:14
У компанії «Нафтогаз України» відмовилися назвати прізвища її співробітників, серед яких була розподілена премія в розмірі мільйонів доларів за перемогу в Стокгольмському арбітражному суді в суперечці з «Газпромом».

Про це повідомляють Українські новини, які цитують відповідь «Нафтогазу».

«До переліку співробітників компанії, які отримали премію, включена 41 особа, які прямо або побічно внесли значний вклад у досягнення цього результату. Цей перелік не обмежується топ-менеджментом компанії, а сума премії залежить від особистого внеску кожного працівника», – заявили в Департаменті з корпоративних комунікацій компанії.

У той же час на уточнююче питання про конкретний списку одержувачів зазначеної премії (з розмірами премій), держмонополіст відповідати відмовився.

«Запитувана інформація відноситься до персональних даних і є конфіденційною», – заявили в «Нафтогазі».

Як повідомлялося, нарахування премії керівництву НАК Нафтогаз України за перемогу в Стокгольмському арбітражі над російським Газпромом розслідуватиме Генеральна прокуратура.

Наглядова рада НАК «Нафтогаз» прийняла рішення виплатити співробітникам компанії премії на рівні 1% від суми виграшу в арбітражі - $4,6 млрд. Це $46,3 млн. Крім того, з цієї суми буде сплачено податок на доходи фізосіб та інші збори на суму понад $9 млн. Першу частину премій на суму $20,7 млн (541 млн грн) виплатили у травні 2018-го. Вона відповідає 1% від обсягу виграшу, вже визнаного у фінансовій звітності Нафтогазу за 2017 рік. Решта премії буде виплачуватись протягом трьох років виключно за умови успішного стягнення з Газпрому залишку виграшу - $2,6 млрд.

Голова правління Нафтогазу Андрій Коболєв та комерційний директор Юрій Вітренко отримали на двох $13,9 млн з $37 млн премії, передбаченої правлінню НАК за перемогу в Стокгольмському арбітражі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
АНАТОЛЬ_ Показати IP 5 Липня 2018 14:30
Ось таки в нас майдан получился, любi брати та сестри. Ми здобули
Відвідувач Показати IP 5 Липня 2018 14:34
Тому молодому дарованію, що коболев (навіть з великої букви писати не хочеться) місце на нарах і довічно, а не премію роздавати. Скотяча країна. Правильно казали поляки - Б*дло. Б*длом і буде завжди....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus