USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У нардепки Королевської знайшли будинок біля Москви, – ЗМІ

8 Листопада 2022 10:19
Депутат Верховної Ради Наталія Королевська з 2005 року має нерухомість біля Москви, але за 16 років перебування у парламенті, тобто з 2016-го, жодного разу її не задекларувала.

Про це йдеться у розслідуванні програми Схеми, інформує Радіо Свобода.

На підмосковний будинок Королевської журналісти вийшли, коли мали намір дізнатися, куди вона поділася після початку російського вторгнення. Пошуки вони почали з Росії, бо Королевська потрапила у Верховну Раду як представниця проросійської партії ОПЗЖ та має близьких родичів у Росії.

З’ясувалося, що депутат Королевська з вересня 2005 року має нерухомість у селі Круглино Дмитрівського району Московської області.
Її будинок розташований у садовому товаристві Астрецовський – це курортна зона поряд із гірськолижним курортом Яхрома Парк.
З того часу вона як народний депутат, подала не одну електронну декларацію, але російської нерухомості немає у жодній з них, йдеться у розслідуванні.

Самої Королевської, за даними Схем, у Росії немає – вона у Німеччині, нібито на лікуванні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 8 Листопада 2022 14:50
бідачка, мусить косити в ФРН під біженку ?..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus