USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У натовп протестуючих біля кордону з Польщею в'їхала автівка

5 Липня 2016 08:16
Іноземець в‘їхав у натовп протестуючих біля кордону з Польщею проти припинення малого прикордонного руху. Інцидент трапився на Львівщині. Травмовано троє людей.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Головного управління Національної поліції в Львівській області, вчора о 14:45, поблизу митного переходу “Рава-Руська2 на українсько-польському кордоні, в місті Рава-Руська Жовківського району водій автомобіля Peugeot з номерними знаками польської реєстрації скоїв наїзд на учасників акції протесту, які безперервно ходили через дорогу пішим переходом.

Внаслідок наїзду травми дістали троє місцевих жителів – чоловіки віком 35-40 років. Їх госпіталізували у місцеву лікарню. Водія, який скоїв наїзд, затримали працівники поліції, які перебували на місці події. Ним виявився 43-річний іноземець, який прибув з Польщі на територію України.


Нагадаємо, відучора Польща припинила дію спрощеного порядку перетину кордону для мешканців прикордонних районів України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Толік Показати IP 5 Липня 2016 08:29
Поляки до українців ставляться як до би*ла
Анонім Показати IP 5 Липня 2016 09:07
правильно зробила. задовбали вже ті контрабаси
Думка Показати IP 5 Липня 2016 09:33
Нехай би уряд польський пікетували...А ще можна пробувати на роботу ходити, а не туди -сюди через кордон мотатись. А то ніби ніхто не розуміє, чому вони так обурюються....
Анонім Показати IP 5 Липня 2016 09:49
От і кінець розмовам по безвізовому режиму.
Кордон Показати IP 5 Липня 2016 10:43
Продовжили б заборону вїзду хоча б на пів року, як ці сигаретчики надоїли,постійно позачергою лізуть,наглі. А ще дивуємося чому поляки до нас так відносяться, я б взагалі не пустила. Проживаю в польщі, постійно в маг.наші украінці, кричать,ведуть себе неадекватно, напідпитку,мені за них так соромно,за те полішутство. Не давати украіні безвізовий, бо наші майдануті,в європі кризис зроблять,і майдан, свою краіну довели до бомжатства....
прохожий до Кордон Показати IP 5 Липня 2016 11:48
Щира українка! Сама то чому там сидиш? Тобто сама виїхала а іншим зась? :)))
Анонім Показати IP 5 Липня 2016 11:06
Новость подали будто поляк кого-то чуть ли не специально сбил. А на самом деле его чуть не убили (он с детьми ехал).
любопитний фінансист Показати IP 5 Липня 2016 12:05
Поляки напевно подумають, чи на місяць закрити чи назавжди. Наші думати не вміють і не хочуть.
Кордон до прохожох Показати IP 5 Липня 2016 14:04
Де хочу там і живу.А чому іншим зась, нехай спочатк їдуть тут вчаться, здобувають освіту,вчать мову, працюють, хто їм не дає. Але ж вони всі цаци, хочуть щоб гроші капали в карман,а самі тільки дивляться де кого надурити." Прохожий "хто тобі не дає іхати до польщі жити, але ж напевно хочеш на все готовеньке,чи думаєш тут з неба все звалилося?! Щоб мати хороший результат,потрібно десятками років працювати і вкладати,щоб щось мати.
шкода Показати IP 5 Липня 2016 16:58
Погано що не на БТР чи танку вїхав в стадо ледарів.
RR Показати IP 5 Липня 2016 21:36
Куда котимся??Галімі контрабандисти!Вас вже х.й заставиш Работать,даже якщо під Вас напишуть закони.Я простояв 4 години,за то ви купили чергу,сукі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus