USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У небі над США пронеслася яскрава вогненна куля. Момент потрапив на відео

27 Липня 2022 00:21
Вчора в небі над штатом Техас в США помітили яскраву вогненну кулю.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на The Watchers.

Як повідомляється, Американське метеорне товариство отримало понад 200 повідомлень від очевидців.

Кілька свідків поблизу траєкторії польоту повідомили, що чули запізнілий звук удару. Це вказує на те, що невеликі частини цього космічного об’єкта могли впасти на землю.

«Це метеор, якщо він не впав на землю. Якщо він впав на землю – це метеорит. Ми не знаємо, впав він на землю чи ні, тому ми не знаємо, метеор це чи метеорит. Але ми можемо сказати, що це, безумовно, вогненна куля», – пояснив метеоролог Кевін Рот.

Нагадаємо, дуже яскравий метеор серед білого дня 7 липня помітили над Веллінгтоном, Нова Зеландія. Він залишив сліди на метеорологічних радарах, сейсмометрах і геостаціонарних супутниках. Ця подія тривала близько 10 секунд і супроводжувалася гучним звуком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus