USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Сьогодні в Луцьку зупинять рух транспорту на кількох вулицях

11 Червня 2023 06:48
У неділю, 11 червня, тимчасово зупинять рух на окремих вулицях у Старому місті. Із 07:30 до 12:30 буде обмежено в’їзд автотранспорту на вулиці Плитниця, Кафедральна та площу перед Луцьким замком.

Про це інформують у міськраді.

«У неділю, 11 червня, з 07:30 до 12:30, враховуючи звернення Римсько-Католицької парафії кафедрального собору Святих апостолів Петра і Павла щодо проведення процесійної ходи, буде обмежено в’їзд автотранспорту на вулиці Плитниця, Кафедральна та площу перед Луцьким замком», – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Glover Показати IP 9 Червня 2023 17:27
Хай ходять біля своєї церкви!
Петро до Glover Показати IP 11 Червня 2023 09:21
Бажано щоб і ты за межі свого хліва рило не висовував, тоді не заважатимуть
погляд зі сторони за Показати IP 11 Червня 2023 13:39
з яких це пір ради задоволення потреб заблудших держава нехтує потребами інших. Вже перекрили пр. Волі - роботи ведуться дуже повільно і в основном облаштовують тротуари. А в мене питання до Луцьких можновладців - раша проводить СВО, в Україні це ООС, ні одна із країн , на дипломатичному рівні, не визнала це війною, невже тепер час заривати кошти в землю? У держави відсутні кошти на закупівлю зброї якою могли б бити куде захочуть - без західного обмеження? Україна існує і воює за рахунок західної допомоги, а в Луцьку спокійно заривають кошти в землю!? Моя думка - не той час вибрали. Апетит у раші навіть при таких втратах, як що ці дані достовірні, не спадають, - "все идет по плану", планомірно розвалюють українську "інфраструктути".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus