USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Непалі автобус впав у річку з висоти 500 метрів: 17 жертв

4 Листопада 2019 10:27
Унаслідок аварії з пасажирським автобусом у Непалі загинуло 17 людей, ще 50 осіб постраждали.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Al Jazeera.

Зазначається, що аварія сталася в містечку Сукуте муніципалітету Чаутара Сангачокгаді.

Заступник суперінтенданта відділення поліції в районі Сіндхупалчок Мадхав Кафле повідомив, що пасажирський автобус близько 13:15 за місцевим часом з’їхав з автомагістралі Араніко і зірвався з висоти 500 метрів в річку Сункоші, коли прямував у Катманду з сусіднього району Долакха.

«Переповнений автобус з’їхав із гірської дороги та в’їхав у річку в Непалі. Унаслідок аварії загинуло 17 осіб, ще 50 постраждали», – йдеться у повідомленні.

За словами представника поліції, автобус повертався з людьми з фестивалю та ймовірно в транспортного засоба сталася технічна несправність перед ДТП у неділю.

«Велика кількість людей загинула, а решта пасажирів отримали поранення», – сказав Кафле. Він додав, що «постраждалим надають медичну допомогу в найближчій лікарні в сусідньому районі Каврепаланчок».

Поліція розслідує причину трагедії.

Як повідомлялося, в неділю у Франції перекинувся пасажирський автобус фірми Flixbu, що здійснював рейс Париж-Лондон, внаслідок чого постраждали 33 особи, включаючи водія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus