USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Непалі через зливи загинули 12 людей, ще 21 зникли безвісти

14 Вересня 2020 10:31
У Непалі в неділю через зливи, що викликали зсуви, загинули 12 людей, ще 21 людина зникла без вісті.

Про це з посиланням на місцеву владу повідомляє Reuters, інформує УНН.

«10 людей загинули, а 21 зникли безвісти після масового зсуву, що зруйнував будинки та забрав людей у Барахбісе, за 100 км на схід від Катманду біля кордону з Тибетським регіоном Китаю», – заявив представник уряду Непалу Мурарі Васті.

Ще дві людини загинули внаслідок зсуву в містечку Баглунг на північному заході Непалу. Обидва зсуви обрушились на села до світанку, і люди не змогли врятуватися в безпечне місце.

«Рятувальники розшукують тих, хто зник безвісти», – сказав Васті.

За даними уряду Непалу, останні смертельні випадки призвели до смертності від зсувів та спалахів, що відбулися в сезоні мусонів у червні-вересні, до 314 осіб. Щонайменше 111 людей залишаються зниклими безвісти, а 160 отримали поранення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus