USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У нічній аварії на Волині постраждала жінка

16 Липня 2014 13:34
Внаслідок зіткнення мотоцикла та підводи волинянка опинилася в нейрохірургії.

15 липня близько першої години ночі, в селі Жидичин, на перехресті вулиць Б. Хмельницького-Учительська Ківерцівського району Волинської області трапилась ДТП. Про це повідомили в УДАІ УМВС України у Волинській області.

Візник гужового транспорту 46-річний житель села Небіжка, керуючи возом, в селі Жидичин, на перехресті нерівнозначних доріг вулиць Б. Хмельницького-Учительська, рухаючись по другорядній дорозі не дав дорогу мотоциклу «ЯВА-350», яким керував 21-річний місцевий житель. В результаті чого сталося зіткнення.

Внаслідок ДТП пасажирка гужового транспорту отримала тілесні ушкодження. Після надання першої медичної допомоги вона госпіталізована в нейрохірургічне відділення Луцької МКЛ №2.

Того ж дня близько 18 години на шляху Устилуг-Луцьк-Рівне 29-річний водій, житель Заболоття, Ратнівського району керуючи автомобілем «Мерседес-Віто» перевищив швидкість, недотримався дистанції, внаслідок чого допустив зіткнення з автомобілем Фольксваген Т-4 під керуванням 29-річного жителя села Копилля Маневицького району, який рухався в попутному напрямку. Внаслідок ДТП пасажирка автомобіля Мерседес-Віто 19-річна жителька Володимира-Волинського отримала травми. Від госпіталізації відмовилась.

Окрім цього, 14 липня близько 22 години 29-річний житель Луцького району, керуючи підводою в селі Смолигів Луцького району, при здійснені маневру розворот здійснив зіткнення з мотоциклом «ЯВА», керував яким 19-річний місцевий житель, який рухався в тому ж напрямку. Внаслідок ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Від госпіталізації відмовився.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
КОБИЛА Показати IP 16 Липня 2014 15:11
Скільки ж там того Жидичина?!!! Ну просто берлінський автобан!!! Мотоцикліст або був п*яний, або румяний, або просто безголовий... Нехай їде в АТО !
Шумахєр Показати IP 18 Липня 2014 00:32
Їздити полтрібно в кайф.Жити також.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus