USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Нідерландах та Німеччині вирує ураган, є загиблі

18 Січня 2018 17:52
Ураган Фрідеріке охопив Нідерланди та більшу частину території Німеччини. Так, у Нідерландах загинули двоє людей, на території країни паралізовано рух транспорту.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на місцевий телеканал NOS.

У місті Зволлі в результаті падіння дерева на автомобіль загинув літній чоловік. Інший чоловік загинув в Енсхеді. За інформацією поліції, він був водієм вантажівки і вийшов із кабіни, щоб прибрати зламану гілку, однак інша падаюча гілка завдала йому смертельної травми голови.

У Німеччині від урагану найбільш постраждали землі Північний Рейн-Вестфалія, Нижня Саксонія, Саксонія, Саксонія-Ангальт, Шлезвіг-Гольштайн, Тюрінгія, Гессен.

У деяких місцях швидкість вітру досягла 160 км/год. Місцева влада надала право школам самим вирішувати, чи будуть цього дня заняття. У Берліні, де зранку йде мокрий сніг із поривами вітру, батькам повідомили, аби вони забрали дітей опівдні.

Залізничний концерн Deutsche Bahn знизив швидкість руху регіональних і поїздів далекого прямування. А в Північному Рейні-Вестфалії та Рейнланд-Пфальці регіональне і міжміське залізничне сполучення повністю припинено зранку.

В аеропорту Дюссельдорфа довелося скасувати кілька десятків рейсів.

У Нижній Саксонії ожеледиця призвела до численних аварій. З різних міст надходять повідомлення про поранення людей деревами, що впали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus