USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Нігерії розстріляли людей в церкві під час богослужіння. Відео 18+

5 Червня 2022 20:46
У штаті Ондо в Нігерії озброєні люди увірвались до місцевої католицької церкви, де влаштували стрілянину й підірвали вибухівку в натовпі.

Губернатор штату Ондо Аракунрін Акередолу повідомив, що озброєні нападники ввірвались до католицької церкви святого Франциска Ксав’єра в містечку Ово, передає УНІАН з посиланням на Reuters. Там якраз відбувалась літургія, приурочена до свята П’ятидесятниці.

Очевидці розповіли, що нападники підірвали вибухівку, стріляли в натовп навмання, а потім викрали священника та ще кількох прихожан.

Поки що ні поліція, ні місцева влада не можуть надати точні дані щодо загиблих і поранених внаслідок нападу. При цьому місцевий чиновник сказав, що кількість загиблих може сягнути кількох десятків. Очевидці повідомляють, що серед загиблих є діти.

Журналісти інформують, що викрадення людей та збройні напади переважно стаються на північному заході країни, але штат Ондо розташований на південно-західному узбережжі країни, де подібні інциденти трапляються вкрай рідко.

Поки що жодна з політичних і збройних груп у країні не взяли відповідальність за цей напад.

«Ми використовуємо всі доступні ресурси, щоб вистежити цих нападників і змусити їх заплатити», – йдеться у заяві губернатора штату Ондо Аракунріна Акередолу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus