USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Німеччині і Бельгії вилучили найбільшу в Європі партію кокаїну на мільярди євро

24 Лютого 2021 21:55
Європейські слідчі виявили загалом 23 тонни кокаїну вартістю мільярди євро в результаті трансєвропейського перехоплення наркотиків.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на DW.

Кокаїн був виявлений у Німеччині та Бельгії. Вилучені наркотики – це «абсолютний рекорд», йдеться у повідомленні голландської поліції.

«Ніколи раніше не було перехоплено стільки кокаїну відразу», – додали правоохоронці.

Відповідну інформацію німецьким правоохоронцям дала компанія, яка базується в Нідерландах. Це призвело до того, що 12 лютого вони знайшли 16 тонн кокаїну в порту Гамбурга.

Кокаїн був захований у контейнерах з Парагваю в понад 1 700 жерстяних банках для шпаклівки.

Спільні розслідування призвели до виявлення ще 7,2 тонни кокаїну в порту Антверпена в Бельгії, повідомляє німецька митниця.

Антверпен – другий за величиною порт Європи. У Бельгії кокаїн був захований в контейнері, наповненому дерев’яними блоками, заявили слідчі.

Усі наркотики прямували до «одного пункту призначення в Нідерландах», заявила голландська поліція.

28-річного власника імпортної компанії у Роттердамі було заарештовано в середу в Нідерландах через незаконний вантаж. Арешт був здійснений під час обшуку у двох приміщеннях – одному в Роттердамі та іншому в сусідньому селі Влаардінген.

«Ми оцінюємо вуличну вартість 16 тонн від 1,5 до 3,5 млрд євро», – сказав начальник митниці Гамбурга Рене Матшке, говорячи про знахідку в німецькому порту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus