USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Німеччині невідомий в’їхав у натовп людей на карнавалі, постраждали 30 людей

24 Лютого 2020 19:30
У німецькому місті Фолькмарзен невідомий на авто в’їхав у натовп під час карнавалу – постраждали щонайменше 30 людей.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на місцеву газету Waldeckische Landeszeitung.

За словами очевидців, сріблястий універсал Mercedes в’їхав у натовп, що спостерігав за ходою у місті Фолькмарзен, що у федеральній землі Гессен.

Згідно з першими свідченнями, щонайменше 15 осіб травмовано, в тому числі – маленькі діти. За інформацією видання Bild, постраждали 30 осіб, при чому третина з них має важкі травми. Десятки машин швидкої допомоги, поліції і пожежних служб прибули на місце. Також знадобився гелікоптер.

За даними поліції, водія автомобіля затримано, однак жодних даних про нього немає. Поліція допитує свідків.

Наразі слідство не встановило, чи спеціально водій в’їхав у людей. У декого з присутніх склалося враження, що водій у першу чергу націлився на дітей, але це ще не підтвердилося.

Як повідомляє Новое время з посиланням на Bild, деякі свідки зазначають, що чоловік намагався спеціально наїхати на дітей. Також, за даними свідків, чоловік у віці 20−30 років є місцевим.

Зазначається, що після події поліції довелося захищати водія Mercedes від розлюченого натовпу.

«Коли я приїхав, на підлозі було 15 осіб, в тому числі багато маленьких дітей. Всюди заплакані обличчя, в тому числі і у загартованих чоловіків. Отців, чиї діти лежать на дорозі», — каже один з очевидців Ельмар Шультен в коментарі виданню.

Дехто з очевидців стверджує, що водій натиснув на газ і цілеспрямовано спрямував авто на людей.

Радіостанція Hessischer Rundfunk повідомила, що інцидент, за даними свідків, стався близько 14:30 (15:30 за київським часом). Причому, за їхніми словами, водій натиснув на газ, коли направляв машину на людей. Газета Frankfurter Rundschau з посиланням на очевидців пише, що водій нібито навмисне спрямував автомобіль на групу дітей.

Також, за словами очевидців, водій в’їхав в огорожу і продовжував тиснути на газ. Автомобіль проїхав близько 30 метрів перш ніж зупинитися.

Фолькмарзен розташований недалеко від міста Кассель і налічує близько 6,8 тисяч жителів. У понеділок у Фолькмарзені проходив традиційний карнавал – як і в багатьох інших містах Німеччини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Mr. Mercedes Показати IP 24 Лютого 2020 20:30
Невже це наслідувач містера Мерседеса з однойменного серіалу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus