USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У Німеччині починають дослідження на антитіла до коронавірусу у 34 тисяч добровольців

2 Жовтня 2020 07:40
Німецький Інститут Роберта Коха (RKI) і Німецький інститут економічних досліджень (DIW) розпочинають нове велике дослідження на виявлення антитіл у населення, присвячене поширенню коронавірусу в країні.

Про це йдеться в публікації німецького видання Spiegel Online, пише Європейська правда.

У дослідженні візьмуть участь 34 тисячі дорослих німців. Зразки та дані будуть зібрані до кінця грудня, повідомляє RKI. Таким чином вперше будуть зібрані значущі результати щодо статусу антитіл у населенні по всій Німеччині.

Серед іншого дослідження встановить, скільки людей вже перенесли інфекцію, наскільки великою є кількість незареєстрованих випадків і які категорії людей найбільш уразливі до вірусу.

Учасників також опитають в рамках соціально-економічної панелі, зокрема, з’ясують їхні умови життя, дохід, роботу і освіту.

Дослідження триватиме до кінця року і участь у ньому є добровільною.

«Дослідження розширить наше попереднє бачення картини захворювання Sars-CoV-2 в Німеччині», – сказав президент RKI Лотар Вілер. Він додав, що воно також дозволить оцінити, як пов’язані соціальний стан і умови життя людей та ризик зараження Sars-CoV-2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus