USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Німеччині жорстоко вбили учасницю шоу «Україна має талант»

7 Червня 2019 10:12
У Німеччині знайшли вбитою українку Аллу Клішту. Дівчина стала відомою після участі в шоу «Україна має талант» сезону 2011-го року.

Як пише Daily Mail, тіло загиблої виявили в річці Рейн. 33-річна Клішта зникла ще в кінці квітня. Українку почали шукати після того, як вона не вийшла на роботу. Працювала жінка в парку розваг «Європа-Парк», розташованому в німецькому місті Руст. Артистка брала участь в шоу під назвою Night Beat Angels, пише Обозреватель.

За даними поліції, Клішту вбили, а після кинули у воду. Подробиці злочину не розголошуються.

Правоохоронці заарештували колишнього 30-річного хлопця артистки за підозрою у її вбивстві, але офіційних звинувачень не висунули.

«Він був милим, але стосунки у них були нестабільні», – описав взаємини пари один зі знайомих загиблої. За його інформацією, Клішта і її хлопець розійшлися, але продовжували разом працювати.

Аліна Клішта була рекордсменкою України за кількістю одночасного розкручування обручів –прокрутила 102 хула-хупи загальною вагою 20 кілограмів. Також вона брала участь у німецьких і румунських аналогах шоу «Україна має талант».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олена Власюк Показати IP 7 Червня 2019 11:12
Отакі зараз хлопці і чоловіки!Боюсь за наших дочок
ігор луцький Показати IP 7 Червня 2019 12:50
Моя знайома покинула дитину на чоловіка та свекруху.Сама шукає розваги,компанії.Переживаю за наших хлопців.
Лучанка Показати IP 7 Червня 2019 13:03
Жах! Ось так Україна цінує свої таланти! Мусила їхати на заробітки і загинула.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus