USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

У Нью-Йорку – протести після виборів, є затримані

5 Листопада 2020 09:26
Напередодні ввечері в Нью-Йорку на акції протесту, що пройшла після виборів в США, відбулися зіткнення демонстрантів з правоохоронцями.

Про це повідомляє УНН з посиланням на New York Post.

Так, повідомляється, що мирний протест прийняв жорсткий оборот, коли демонстранти з парку Вашингтон-сквер рухалися через Вест-Віллідж після 19:30 за місцевим часом.

Учасники вигукували гасла проти поліцейських, було зафіксовано кілька фактів підпалу сміття, а вже до 20:00 спалахнули сутички з поліцейськими.

За даними поліцейського департаменту Нью-Йорка, у результаті правоохоронцями було затримано понад 20 осіб.

«Ми цінуємо свободу слова. Нашим головним пріоритетом була і завжди буде безпека. Ми заарештували понад 20 осіб, які намагалися захопити мирну акцію протесту, розпалюючи багаття, кидаючи сміття і яйця на Манхеттені», – йдеться в повідомленні департаменту в Twitter.
Поліція також опублікувала фото ножів і електрошокера, які були конфісковані під час протестів.

Як повідомлялося, 3 листопада в США відбулися загальнонаціональні вибори. За даними американських ЗМІ, зараз Байден отримав 264 голоси вибірників, у президента США Дональда Трампа – 214 голосів. За даними онлайн-карти підрахунку голосів, поки у Байдена 253 голоси в Колегії вибірників, у Трампа – 213.

Для перемоги кандидатам в президенти США необхідно отримати 270 голосів вибірників.

У ніч підрахунку голосів після президентських виборів у США тисячі людей вийшли на вулиці. Акції протесту пройшли у Лос-Анжелесі та Портленді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus