USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Димові шашки та сутички з поліцією: у США тисячі людей вийшли на протести

4 Листопада 2020 10:05
У ніч на 4 листопада в низці міст США на тлі підрахунку голосів після виборів президента відбулися вуличні протести.

Як повідомляє NBC, в столиці Вашингтоні люди вийшли на мирні демонстрації. Однак не обійшлося без сутичок з поліцією, пише Обозреватель.

Відзначається, що велика група людей біля BLM Plaza зійшлася в сутичці з копами, що призвело до арештів. Наприклад, чоловік, що розмахував американським прапором, вступив у бійку з чорношкірим протестуючим. Також мітингувальники застосовували димові шашки.
У місті Портленд (штат Орегон), де був убитий Джордж Флойд, мітингувальники скандували імена людей, убитих правоохоронними органами. При цьому деякі протестувальники були в захисній екіпіровці, готуючись до можливої конфронтації з поліцією на тлі заяви губернатора штату про введення надзвичайного стану. Раніше глава штату уповноважила Національну гвардію Орегона надавати підтримку в разі потреби.
У Сіетлі (штат Вашингтон) люди на демонстраціях розмахували транспарантами Black Lives Matter. Великі загони поліцейських розмістилися в районі Капітолійського пагорба міста. Як повідомила місцева поліція в Twitter, протестувальники перекрили рух на деяких дорогах. Також були затримані кілька людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 4 Листопада 2020 14:54
те що сіяли в інших країнах тепер пожинають
Юля Показати IP 5 Листопада 2020 10:46
Цікаво що буде з долларом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus