USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Норвегії у підготовці вибуху підозрюють 17-річного росіянина

9 Квітня 2017 20:42
Поліція затримала 17-річного росіянина, якого підозрюють у розміщенні "простого саморобного вибухового пристрою з обмеженою здатністю ураження" поблизу центру Осло.

Про це повідомили в неділю, 9 квітня, норвезькі правоохоронці, передає DW з посиланням на dpa. Затриманого також підозрюють у зберіганні вибухових речовин.

Наразі, однак, невідомо, чи підозрюваний мав на меті "скоїти терористичний акт", зазначили в поліції. Так само поки не встановлено, чи діяв росіянин сам або зі спільниками, додали представники норвезьких правоохоронних органів. Повідомляється, що затриманий перебував у Норвегії як прохач притулку.

Напередодні поблизу центральної станції метро Осло було виявлено вибуховий пристрій. Поліції вдалося безпечно його ліквідувати під час контрольованого підриву. Внаслідок виявлення та знешкодження пристрою довелося евакуювати відвідувачів нічних клубів і ресторанів, розташованих поблизу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 10 Квітня 2017 07:30
А чому не пишите з якого регіону росіянин і що приїхав він у Норвегію у 2010 році? Бо розвалюється версію Путіін винен? Його що у 10 років ФСБ завербувало і вислало одного в Норвегію просити політичного притулку? Я не за Путіна, але всю ту дурню читати - себе не поважати.
Кастрюлька Показати IP 10 Квітня 2017 09:18
Треба було европi бiльше чеченiв приймати, якi вiд Путена тiкали. Бо вони були нiякi не терористи, а бiйцi за свободу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus