USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Новій Зеландії викинулися на берег 125 дельфінів-гринд

25 Листопада 2020 16:32
На архіпелазі Чатем, який входить до Нової Зеландії, загинули 125 гринд і шестеро дельфінів, викинувшись на берег.

Про це повідомляє Укрінформ.

При цьому в Департаменті охорони природи Нової Зеландії зазначили, що з них 28 гринд і трьох дельфінів довелося приспати.

Масштабний викид ссавців стався на архіпелазі Чатем, за 800 км від Нової Зеландії. Така віддаленість призвела до тривалої затримки порятунку тварин.

Зазначається, що щороку на узбережжя Нової Зеландії викидаються у середньому 300 гринд і дельфінів, збільшується і кількість смертей ссавців.

Нагадаємо, на початку листопада співробітники ВМС та Берегової охорони Шрі-Ланки врятували 120 гринд, які викинулися на берег.

Гринда звичайна – це морський ссавець, належить до родини дельфінових, хоча його поведінка ближча до великих китів. Дорослі особини важать від 1,8 до 3,5 т. Самець досягає в довжину від 3 м до 6 м, максимум 8 м. Самиці менші, з максимальною довжиною 6 м.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus