USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У новому уряді Молдови пішов у відставку міністр юстиції

24 Червня 2019 13:23
Міністр юстиції Молдови Станіслав Павловський пішов у відставку. На цю посаду призначили голову Асоціації за ефективне і відповідальне управління Олесю Стамате.

Мотивом для відставки екс-міністр назвав «несумісність особистого характеру», повідомляє Укрінформ.

«Під час роботи над Планом дій в галузі юстиції я виявив багато несумісностей особистого характеру, які, на жаль, згідно з Конституцією Республіки Молдова, унеможливлюють мою діяльність як члена уряду», – заявив Павловський.

При цьому, він не став уточнювати, про яку саме «несумісність» йдеться.

Екс-міністр наголосив, що «будучи юристом з більш ніж 39-річним стажем, з яких 6,5 років в якості судді Європейського суду з прав людини, він ставиться до Конституції, як до» святині, якої потрібно суворо дотримуватись».

Прем’єр-міністерка Молдови Майя Санду прийняла відставку, призначивши на цю посаду голову Асоціації за ефективне і відповідальне управління Олесю Стамате.

За словами прем’єрки, у неї є досвід роботи у сфері юстиції, внутрішньої політики, а також у реформуванні центрального публічного управління.

Відзначимо, що новий уряд Молдови було затверджено парламентом 8 червня нинішнього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus