USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Нововолинську - мітинг за відставку прокурора

22 Грудня 2014 12:45
Акцію протесту біля прокуратури Нововолинська продовжать завтра, 23 грудня, оскільки ніяких рішучих змін та конкретних дій активісти так і не дочекалися. Пише БУГ.

Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 9 грудня, місцеві активісти під стінами прокуратури вимагали відставки прокурора Олександра Шпота та всієї його команди.

Завтра, 23 грудня, о 15:00 під міською прокуратурою продовжать безтермінову акцію із вимогою відставки всіх співробітників за бездіяльність, зраду присяги народу України, невиконання пунктів Конституції та «Закону України про прокуратуру».

Громадські організації Нововолинська запрошують усіх свідомих та небайдужих громадян міста приєднатись до протесту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Ветеран прокуратури Показати IP 22 Грудня 2014 13:01
Кожний житель Нововолинська, який мав справу з місцевою прокуратурою, знає, що Шпота - ХАБАРНИК, за хабар будь-яке питання вирішить позитивно. До яких пір це буде продовжуватися??? Ще один Майдан із палаючими шинами - під стінами прокуратури треба проводити, щоб обласний прокурор чи Генпрокурор нарешті викинув Шпоту на помийку?
ми Показати IP 22 Грудня 2014 13:07
дивно...хіба тільки в нововолинську прокурори хабарники? в генпрокурора яреми хібара не гірша як у пшонки...тільки пшонка її обладнав будучи при владі в часси януковича а ярема був в той час нібито в опозиції...а мохніцкий від свободи за 3 місяці державну квартиру собі хапанув....риба псується з голови...
Догрався Показати IP 22 Грудня 2014 13:39
Впертий Шпота опиниться у сміттєвому баці
до ветерани прокурат Показати IP 22 Грудня 2014 15:44
Як Вам Не СТИДНО ХІБА МИ ПОБУДУЄМО УКРАЇНУ ЄВРОПЕЙСЬКОЮ ДЕРЖАВОЮ ТА НІКОЛИ ЧУЄТЕ, ШО ВАМ ЗАКАЗАЛИ ШПОТУ МАЄТЕ НА ЙОГО МІСЦЕ ІНШОГО!!!!! Хабарник так надайте докази а ви їх просто немаєте а різну ахінею пишете я те саме може сказати що ви ветеран були хабарником. ЗАРАЗ ЯКЩО ДЕРЖ.СЛУЖБ. ВІН ХАБАРНИК А ПРОКУРОР ЧИ МІЛІЦІОНЕР ЦЕ Ж НЕЛЮДИ ЇХ ВІШАТИ ТРЕБА БО Ж КОНОМУ ІЗ ВАС НЕ ВГОДИВ. АЛЕ ДО ВАС ВАШЕ ПРИЙДЕ!!!!!!!!!
вундер до ветерани п до до ветерани прокурат Показати IP 22 Грудня 2014 21:08
За Шпоту знає вся область і не тільки, за його ставленика в старій вижві - Баса також , це є крахобори . бандити . і вимагачі , прийде час будуть вони горіти перш як у пеклі у сміттєвих баках перед людьми .
иииии Показати IP 22 Грудня 2014 22:48
Якщо ви знаєте то чому тільки ляпаєте а не надаєте підтверджуючі дані я за те щоб за наклеп теж відповідали ВСІ!!!!!!!!!!!!!!
до иииии Показати IP 23 Грудня 2014 00:22
иииии при...ок ти ж...полиз,подивись на прокуроські статки ,ху..о мале мамине ,а їздить на крутих тачках,і позорить порядних прокурорів.докажуть перед народом походження статків,працюють а ні то хай вбуцегарні поживуть.а то їм усе дозволено ,стоп приїхали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus