USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

У нововолинській лікарні з квітня запрацює киснева станція

26 Березня 2021 16:45
Із квітня у Нововолинській центральній міській лікарні почне функціонувати киснева станція.

Про це розповів міський голова Нововолинська Борис Карпус на пресконференції 26 березня, інформує БУГ.

Кількість точок з киснем у лікарні буде понад 100, відтак вдасться збільшити кількість ліжкомісць для хворих на коронавірус.

Систему подачі кисню 25 березня вже підключили та протестували. З’явилося до 30 додаткових точок в інфекційному відділенні.

Міський голова зазначив, що залишилося оформити відповідну документацію та налагодити постачання кисню в 5-тонну ємність.
Щодо ситуації з поширенням коронавірусної інфекції в Нововолинську, голова громади зауважив, що місто знаходиться в «помаранчевій» зоні і статистика виявлення нових випадків COVID-19, як і по всій області, йде вгору.

Тож він закликав усіх громадян дотримуватися протиепідемічних заходів. Нагадав, що школи громади продовжать дистанційне навчання.

Загалом станом на 26 березня у Нововолинську зареєстровано 2973 випадки коронавірусу, 2510 людей одужали, 59 випадків – летальні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus